Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Білі двері в інтер'єрі

Photo

Інтер'єр з білими дверима. Як і з чим поєднується?

07.05.2019

Білі двері в інтер'єрі квартири вважаються одним з найбільш універсальних і стильних дизайнерських рішень. Величезний вибір колекцій і моделей дозволяє підібрати виріб під будь-який стиль. Деякі вважають, що цей колір нудний, одноманітний і непрактичний, але на практиці це виглядає зовсім інакше. Застосування дверей міжкімнатних білих дозволяє надавати приміщенню легкості і більшої освітленості. Це - відмінний варіант візуально розширити кімнату і надати її більшої естетичності і аристократизму.

Переваги використання

Особливості білого кольору і його відтінків відмінно підійдуть тим, хто проживає в регіонах з жарким кліматом. Через постійне пекуче сонце поверхні в кімнаті будуть нагріватися. Саме білі міжкімнатні двері в інтер'єрі найменше схильні до такого впливу, дозволяючи зберігати відчуття прохолоди.

Серед переваг застосування таких виробів в дизайні приміщень особливе значення мають:

  • Універсальність. Білий колір відмінно поєднується практично з будь-якими відтінками меблів і стін. У колекціях Папа Карло можна знайти як нейтральні виконання моделей по стилю і відтінку, так і елегантні види з оригінальними вставками і елементами декорування. Так, в колекції Elegance представлені вироби елегантного і витонченого виконання зі скляними вставками різних кольорів. Додаткового шарму може надати варіант виконання скла Wave. Такі білі двері в сучасному інтер'єрі стануть витонченим і одночасно ненав'язливим елементом інтер'єру. Їх вибирають ті, хто віддає перевагу мінімалістичним і раціональним мотивам. Завдяки відсутності химерних декоративних вставок такі вироби можна поєднувати з будь-яким інтер'єром навіть без прив'язки до стилю.
  • Практичність. Якщо ви вирішили купити білі міжкімнатні двері і побоюєтеся, що вам доведеться часто займатися їх миттям, то не варто про це переживати. По-перше, якщо в будинку немає маленьких дітей, питання зникне сам собою. По-друге, усунення плям зазвичай досягається шляхом протирання поверхні вологою ганчіркою або спеціальними поліруючими засобами. У колекції Папа Карло Optima представлені моделі з високоякісного МДФ з фінішним покриттям з бельгійської плівки Touchline, що має ефект 3-D CHIYODA. Це значно спрощує процедуру догляду. До того ж, на білій поверхні осідання пилу не так помітно, як на більш темних відтінках.
  • Легкість. Далеко не всі сучасні квартири здатні похвалитися великою житловою площею. В таких умовах дуже практично зупинити вибір на білих міжкімнатних дверях, купити підходящу по стилістичному виконанню модель і таким простим способом візуально збільшити вільний простір. Відмінним варіантом стануть міжкімнатні двері білі з нашої колекції iDoors з прихованим коробом установки. Провівши правильні монтажні роботи і вибравши гармонійне поєднання з інтер'єром, такі моделі стануть абсолютно непомітними для стороннього погляду, так як зможуть повністю злитися із стіною. Найкраще поєднувати білі двері міжкімнатні в невеликій кімнаті зі стінами, виконаними в нейтральному тоні, щоб досягти ілюзії цілісного простору. Такий колір вигідно використовувати в кімнатах з низькою стелею - візуально кімната стане більш витягнутою.

Погодьтеся, що білі двері в інтер'єрі на фото завжди виглядають розкішно і вражаюче. Ви можете самостійно домогтися подібного результату - досить навчитися правильно комбінувати тональність відтінків і підібрати модель відповідно до загального стилю.

Особливості підбору двері під інтер'єр

Вибираючи білі міжкімнатні двері, купити недорого виріб можна в магазинах офіційних дилерів фабрики Папа Карло. Так, колекція Art Deco пропонує великий вибір моделей, виконаних в класичному стилі. Це дозволяє використовувати їх практично в будь-якому інтерьєрному рішенні. Для каркаса моделей колекції використовується клеєний брус з деревного масиву. Всі двері можуть бути забарвлені в будь-який колір згідно RAL. Це дозволяє підбирати не тільки міжкімнатні двері білі зі склом, а й інші відтінки цього кольору.

Самодостатність білого кольору дозволяє в багатьох випадках не орієнтуватися під колір обробки стіни і підлоги - досить додати в інтер'єр акцентів у вигляді білого тюлю, світлих плінтусів або невеликого комода. Як альтернативні варіанти поєднання дверей міжкімнатних білих на фото можна побачити такі ідеї:

  • повтор на обивнці меблевого матеріалу фактури або фурнітури двері;
  • створення романтичних мотивів у спальній кімнаті;
  • гра на контрастах, можливість додати яскравий елемент в загальний стиль;
  • підтримка лаконічного і статусного дизайну робочого кабінету, офісу.

В останньому випадку можете звернути увагу на модельний ряд колекції Millenium. Вона являє собою класичне і сучасне виконання міжкімнатних білих дверей з покриттям з високоякісного екошпону RENOLIT на основі німецького поліпропілену. Каркас моделей виготовляється з клеєного бруса деревного масиву, що значно збільшує їх експлуатаційний період.

Серед дизайнерів часто використовується прийом злиття, коли двері і стіни виконуються в одному кольорі. Завдяки цьому дверні прорізи на світлій стіні стають практично непомітними, а приміщенню додається відчуття простору і безмежності. Посилити цей ефект може білі міжкімнатні двері зі склом.

Якщо колірна палітра кімнати має не чистий колір, а виконана в одному з його відтінків, ні в якому разі не варто вибирати білі двері міжкімнатні. Купити її краще в поєднанні з чистим білим кольором. З такими дверима стіни кремового і бежевого відтінку будуть виглядати неакуратно і брудно, а загальний інтер'єр втратить свою привабливість.

Темна обробка і білі двері: чи можливо поєднання

Думати, що біла підлога і білі двері в інтер'єрі - це єдиний можливий варіант декорування приміщення, дуже помилково. Як показує багаторічна практика нашої фабрики, моделі з колекції Modern можуть відмінно гармоніювати і з темними кольорами. Запам'ятайте, що основна тональність приміщення задається стилістичною ідеєю, а не кольоровим виконанням. Modern є преміальною колекцію з сучасним сміливим і неординарним дизайном. Ці білі міжкімнатні двері покриваються натуральним шпоном і високоміцними лаками. Таким чином, крім зовнішньої естетики, моделі гарантують високу якість і надійність виконання.

Ефектно виглядають білі двері в інтер'єрі в поєднанні з темною підлогою з дерева. Якщо ж додатково замовити лиштви йому в тон, ефект вийде бездоганним. Це розставить правильні акценти навколо дверей і підкреслить те, що вам необхідно.

У разі, якщо ви вирішили двері міжкімнатні білі купити, але в дизайні кімнати превалюють темні тони, підтримайте колір моделі за рахунок таких елементів:

  • підлоговий плінтус;
  • колір підвіконня;
  • віконна рама;
  • кавові і журнальні столики.

Головна умова для вдалого розміщення дверей білих в інтер'єрі - гармонійність колірної гами. Слідкуйте за тим, щоб темні відтінки не перевантажували загальне враження. І точно також варто ставитися до світлих приміщень - іноді сліпучий блиск теж стає надмірним і нестерпним.

Щоб розбавити завантаженість інтер'єру, можна поекспериментувати зі стилістикою моделей. Колекція Plato може допомогти в цьому. Вона являє собою вироби, виконані в мінімалістичному стилі з алюмінієвим торцем полотна. За бажанням клієнта він може бути виконаний і в тон виробу. Покриваються двері екошпоном RENOLIT з основою у вигляді німецького поліпропілену.

Білі двері і стиль інтер'єру

Білі двері зі склом в інтер'єрі класичного типу завжди виглядають доречно і стильно. Але, наприклад, для використання в стилі кантрі, вони можуть створити відчуття дисонансу. Сам по собі цей колір символізує чистоту і свободу, простір і ніжність. Моделі в такому колірному виконанні вважаються класикою і зустрічаються практично у всіх стилях. Разом з тим, для кожного стилю існують свої тонкощі оформлення та дизайнерських секретів, які важливо враховувати, щоб не допустити помилки.

Досить часто зустрічаються білі міжкімнатні двері на фото інтер'єрів, виконаних в суворій класиці. Для цього Папа Карло може запропонувати преміальну колекцію Classic з покриттям з шпону і лаку екстра-класу. Моделі колекції представляють собою поєднання традицій і сучасних тенденцій. При використанні їх в класичному стилі, двері зазвичай виконують роль контрастного елемента або як відтінок для обробної колірної гами.

Для мінімалістичного стилю двері білі міжкімнатні можна підібрати в колекції Optima, яка відрізняється досконалими якістю, строгими лініями і лаконічністю виконання моделей. В якості фінішного покриття для них використовується бельгійська плівка Touchline, для каркаса - високоякісний МДФ. Ця серія відноситься до бюджетної лінійки і всі моделі є в наявності на складі.

Білі двері можуть стати родзинкою вашого інтер'єру, а можуть повністю зіпсувати загальне враження. Поставтеся до вибору відповідально і побачите, що ваш будинок може бути досконалим в кожній деталі.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто