Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Міжкімнатні двері кольору Венге. Варіанти поєднання в інтер'єрі

Photo

Про те, з чим поєднується колір венге в різних інтер'єрних рішеннях, як підібрати ламінат до дверей венге, а також про сполучуваність матеріалів і колірних палітр ми і поговоримо з вами у статті.

01.07.2019

Інтер'єр з дверима кольору венге, який вважається досить рідкісним і дуже цінним деревом Центральної Африки, завжди виглядає стильно, розкішно і вражаюче. Саме дерево може виростати до 25 метрів у висоту і до 1,2 метрів в діаметрі. Деревина унікальна і легко впізнавана за рахунок свого зовнішнього колірного виконання: колір венге може коливатися від жовто-коричневого до чорно-коричневого. Виходячи з того, які бувають кольори венге, ви можете підібрати підходящу модель буквально для будь-якого інтер'єрного стилю. В каталозі фабрики Папа Карло ви можете зустріти оригінальне виконання дверей венге в поліпропілені в колекціях Millenium і Plato, а також 14L і Q157, венге темний в шпоні в колекціях Cosmopolitan, Elegance, Modern, Classic.

Самі по собі міжкімнатні двері венге в інтер'єрі вже несуть вагоме стильове навантаження, тому їх поєднання з іншими елементами має бути вибірковим, продуманим і акуратним. Про те, з чим поєднується колір венге в різних інтер'єрних рішеннях, як підібрати ламінат до дверей венге, а також про сполучуваність матеріалів і колірних палітр ми і поговоримо з вами нижче.

Різновиди і особливості моделей

Розглядаючи двері кольору венге в інтер'єрі за реальними фото в каталогах фабрики, важливо не тільки враховувати особисті смакові переваги, але і інші характеристики, які дозволять зробити правильний і вдалий вибір:

  • Дизайн. Модель повинна максимально поєднуватися з інтер'єром приміщення.
  • Вартість. Спочатку позначте для себе допустимий бюджет. Це дозволить зробити вибір більш точним і швидким.
  • Параметри. Орієнтуйтеся на знятих заздалегідь розмірах вашого дверного отвору.
  • Варіанти відкривання. В каталозі Папа Карло представлені моделі розпашного і розсувного типу відкривання.
  • Технічні характеристики. Звертайте увагу на покриття, рівень зносостійкості, вологостійкість, шумо- і теплоізоляційні властивості конструкції полотна і т. п.

Зверніть увагу, що, вирішивши купити міжкімнатні двері кольору венге, їх вартість буде варіюватися в залежності від матеріалу самого покриття, з якого вони будуть виготовлені, а так само від конструктивних особливостей, якості самого полотна і погонажу. При цьому не забувайте про те, що модель повинна однаково добре вписуватися в інтер'єр кімнати одночасно з обох сторін.

Поєднання кольору венге і інших відтінків інтер'єру

Незалежно від того, вибираєте ви міжкімнатні двері венге для офісу або підбираєте модель для квартири, дуже важливо її правильне поєднання із загальним інтер'єрним і колірним рішенням приміщення. Зазвичай серед колірних комбінацій популярністю користуються легкі теплі відтінки.

Найчастіше поєднання кольору венге буде гармонійним, якщо вибрати двері на пару відтінків темніше кольору стін і фіранок. Разом з тим, допустимо повне або максимально наближене поєднання відтінку моделі з кольором підлоги.

Якщо ви розглядаєте поєднання темного венге кольору з теплими відтінками, то тут можна звернути увагу на такі тони:

  • фісташка;
  • світло-зелені;
  • блідо-жовті;
  • персик;
  • коричневий з відтінками червоного;
  • світло-мандариновий.

Набагато рідше в комбінації використовується холодна палітра. Тут переважно вибирають відтінки ніжно-синього, графитово-сірого, смарагдового та фіолетового. Двері венге з чорним склом будуть вигідно виглядати в поєднанні з трав'янисто-зеленим килимів на підлозі з високим ворсом. Вдалою ідеєю буде доповнити образ шторами в тон килиму, а також меблі в світло-коричневих тонах.

Вибираємо шпалери під колір венге

Найчастіше міжкімнатні двері кольору венге в інтер'єрі підбирають таким чином, щоб шпалери виглядали світліше на їх фоні. Особливо таке рішення буде актуальним для приміщень, які мають:

  • невеликі розміри;
  • слабке освітлення;
  • вікна, що виходять на північ.

В даному випадку двері венге і сірі шпалери поєднуватися не будуть. Вам підійдуть білий, беж, піщаний і охристий відтінки. А ось для кімнат, чиї вікна виходять на південь, можна підібрати більш холодне поєднання шпалер - бірюзові, сині, фіолетові або блідо-зелені. Вигідним рішенням для "дорогого" інтер'єру, де використовуються міжкімнатні двері венге, купити варто шпалери вінілового типу, шовкові моделі, на яких буде зображений ліс в літню пору, морський бриз, красивий пейзаж або тварини.

В разі, якщо ви вибираєте міжкімнатні двері венге зі склом, з вітражами або іншими вставками, підбирайте монохромні шпалери. Якщо ж ви підберете більш просту однотонну модель, шпалери краще вибирати в міру барвистого і насиченого виду.

В деяких випадках можна комбінувати шпалери відразу двох типів з різними видами фактур, кольорів і зображень. Як приклад можна подивитися міжкімнатні двері венге на фото, де вони поєднуються з широкими шпалерами зеленувато-бежевого відтінку, викладеними у формі невеликого квітки в оточенні більш вузьких смуг з нанесеним дрібним рослинним орнаментом. В якості альтернативи можна розглянути варіант, де три стіни кімнати обклеюють суцільними сірими шпалерами, а дальню стіну навпроти дверного отвору, де встановлені світлі двері з темним склом, декорують різнокольоровими шпалерами.

Як поєднувати підлогове покриття і двері кольору венге

Дуже стильно і дорого будуть виглядати міжкімнатні двері венге зі склом в інтер'єрі з ламінатом, який імітує пофарбований масив дуба. Під будь-яку модель дверей фабрики Папа Карло в кольорі венге ви можете замовити плінтус в колір полотна для створення розкішного виконання кімнати. Важливо, щоб в дизайні статі обов'язково була присутня дерев'яна структура - саме таким чином можна домогтися максимально гармонійного поєднання підлоги і кольору венге.

Серед найбільш поширених текстур підлог, що імітують деревні породи, з венге поєднуються:

  • вишня;
  • сосна;
  • клен;
  • червоне дерево;
  • бук;
  • карельська береза.

Для ванної кімнати та вбиральні двері колір венге в інтер'єрі поєднують з плиткою, що імітує деревне покриття. Плінтуси в даному випадку рекомендується підбирати відповідно до кольору дверного полотна. Щоб домогтися максимальної гармонії, можна постаратися підібрати віконні рами в тон дверей. В даному випадку краще, щоб відтінок підлогового покриття був темніше.

Якщо ви підбираєте модель для приміщення з невеликими габаритами, краще розглядати міжкімнатні двері венге зі склом і як можна більш світлого відтінку. Таким чином можна додати кімнаті відчуття легкості, візуально збільшити її, зробивши світліше.

Поєднання з різними стилями кімнат

Двері венге в інтер'єрі квартири можуть вдало поєднуватися практично з будь-яким стильовим оформленням:

  • Класика. Переважно вибирати мінімальну кількість вставок на дверях і червоно-коричневі кольори.
  • Прованс. Тут превалюють найлегші відтінки, характерні для конголезького рожевого дерева.
  • Мінімалізм. Вибирайте міжкімнатні двері венге максимально однотонного і "глухого" виконання. Обробка повинна бути простою в "чистому" кольорі червоного або чорного. Поєднуються моделі з ламінатним підлогою.
  • Етно. Характернаі коричнево-зелені відтінки. Припустимо вибирати міжкімнатні двері з масиву венге з темними елементами. Обов'язково додайте в інтер'єр підлогові кімнатні квіти і натуральні декоруючі елементи.
  • Hi-tech. Підійдуть міжкімнатні двері венге зі склом в інтер'єрі. Фото цього стилю зазвичай показує наявність чорного, білого і сталевого кольорів.
  • Модерн. Підійдуть скляні або дзеркальні полотна, металеві вставки. Акценти зазвичай розставляють за допомогою широкого отвору дверей. Найчастіше в даному випадку зустрічаються двері в поєднанні зі світлими натяжними стелями.
  • Лофт. Цей стиль вважається самим ідеальним для поєднання двері венге в інтер'єрі. Коричневі насичені відтінки вигідно гармоніюють з простими цегляними стінами, виконаними в білому кольорі, а також в поєднанні з великими панорамними вікнами з легкими напівпрозорими гардинами.
  • Бароко. Цей стиль розкішний сам по собі. Якщо ж ви використовуєте двері кольору венге в інтер'єрі, фото такого приміщення нікого не залишить байдужим. Тут допустимо використовувати тільки моделі з натурального деревного масиву, які буде прикрашати тривимірне різьблення, вітражі і яскраво виражена текстура.

Зверніть увагу, що двері кольору венге в інтер'єрі квартири повинні тонально поєднуватися з іншими моделями. Не забувайте і про відповідність фурнітури - вона також повинна бути витримана в єдиному стилі. Відмінності можуть простежуватися тільки в кількості вставок, елементів декору, а також в ширині самого дверного полотна.

Міжкімнатні двері венге в інтер'єрі різних кімнат

Завдяки тому, що фабрика Папа Карло використовує при виробництві тільки високоякісні види сировини і кінцевої обробки, ви можете використовувати вироблені нами двері кольору венге в інтер'єрі будь-якого стильового напрямку, а також для будь-якого з офісних приміщень і кімнат в будинку.

В залежності від кімнати, така модель буде надавати свій, особливий ефект на загальне враження про кімнату:

  • Вітальня. Додає приміщенню відчуття розкоші, робить її більш затишною. Це відмінний спосіб підкреслити бездоганність смакових уподобань господарів. Бажано підбирати двері міжкімнатні венге зі скляними вставками.
  • Спальна кімната. Підвищує звукоізоляційні характеристики приміщення. Дозволяє відчувати себе спокійно і захищено. Рекомендуємо вибирати двері міжкімнатні кольору венге зі склом або скляними вставками.
  • Дитяча. Бажано, щоб скляних елементів не було в принципі, або їх кількість було зведено до мінімуму. Кольори переважно вибирати світлі і теплі.
  • Кухня. Тут також варто віддати перевагу міжкімнатним дверям кольору горіх. На фото і в реальному житті такі моделі виглядають дорого і одночасно ненав'язливо. Додайте сюди трохи скляних або дзеркальних вставок, і бездоганний інтер'єр готовий.

Міжкімнатні двері кольору венге в інтер'єрі квартири на фото в наших каталогах, а також в будь-яких кімнатах вашого будинку будуть виглядати бездоганно і стильно. Цей варіант здатний доповнити собою будь-який інтер'єр. Залишилося підібрати підходящу модель і завершити ваш ідеальний дизайн квартири.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто