Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Елітні міжкімнатні двері

Photo

Елітні міжкімнатні двері з дерева по праву вважаються одними з найбільш затребуваних і популярних на ринку України.

05.03.2019

Фабрика Папа Карло виготовляє сучасні моделі в даному сегменті, використовуючи у виробництві надійну технологію євробрус. Вона дозволяє випускати елітні міжкімнатні двері, ціни на які відрізняються доступністю, а самі конструкції - полегшеним вагою і довговічністю служби.

Елітні двері міжкімнатні: особливості та відмінності

Однією з показових відмінних рис таких виробів є те, що вони відносяться до більш високого цінового сегменту. Це обумовлюється використанням більш дорогих матеріалів, комплектуючих і фурнітури. Папа Карло пропонує вам купити елітні міжкімнатні двері, представлені в каталозі наступними колекціями:

  • «ELEGANCE»;
  • «MODERN»;
  • «ELIT»;
  • «CLASSIC»;
  • «ART DECO».

При їх виробництві використовується виключно натуральний високоякісний шпон. Для останньої колекції характерно фарбування полотен по RAL. Також ви можете вибрати модель з колекції iDoors. Ці елітні міжкімнатні двері купити можна під фарбування. Їх модельний ряд представлений прихованими конструкціями, які на сучасному ринку користуються підвищеним попитом через можливість економії вільного простору при установці і особливого естетичного зовнішнього виконання.

Відмінності «бюджетних» від «елітних» дверей для Папа Карло представлені, в першу чергу, використовуваними оздоблювальними матеріалами. Разом з тим, при виробництві кожних дверей фабрика використовує технологію євробрус. Вона дозволяє міжкімнатних дверей елітним багато в чому перевершувати їх класичні і більш прості аналоги:

  • виключається ймовірність деформування полотна і утворення тріщин;
  • підвищується рівень міцності і жорсткості дверей. Говорячи про міцність механічного характеру, цей матеріал можна назвати одним з найбільш надійних;
  • натуральність матеріалу;
  • бездоганні екологічні характеристики, які забезпечують гіпоалергенність кожної моделі. Завдяки тому, що Папа Карло використовує при виробництві безпечні клейові основи, що випускаються нами двері елітні міжкімнатні можна назвати повністю безпечними для вашого здоров'я.

Ретельний контроль за виробництвом на кожному його етапі від розпилювання та сушіння деревини і аж до реалізації виробів дозволяє нашій фабриці гарантувати максимальну високу якість випущених дверей. У нас доступні елітні міжкімнатні двері на замовлення, а також вже готові моделі, представлені в каталогах описаними вище колекціями.

Як вибрати елітні двері

Існує певний алгоритм дій, який дозволить правильно підібрати якісні елітні міжкімнатні двері. Ми рекомендуємо звертати вашу увагу на такі характеристики:

  • Матеріал. Як правило, елітні міжкімнатні двері в Києві і Україні виготовляються з деревного масиву або євробруса з покриттям з натурального шпону. За рахунок цього досягається естетичність зовнішнього виконання, текстурна унікальність, висока надійність і міцність. Додатково забезпечується безпека для здоров'я мешканців квартири за рахунок екологічності матеріалів. Шпон додає приміщенню елегантності та вишуканості.
  • Фурнітура. Будь-які міжкімнатні елітні двері повинні мати фурнітуру та оздоблення відповідної якості. Такі елементи, як петлі, ручки і декоративні вставки також мають ставитися до преміум-класу. Наприклад, замовляючи елітні міжкімнатні двері зі скла, необхідно переконатися в його надійності і міцності. Ручки таких виробів звичайно мають спеціальне покриття, напилення або інкрустацію у вигляді каменів або оригінальних вставок різних металів. Зверніть увагу, що фурнітура повинна не тільки стати прикрасою, але і виконувати своє основне функціональне призначення.
  • Петлі. Незважаючи на те, що вони також відносяться до фурнітури, їм варто приділити окрему увагу. Від якості петель в майбутньому буде залежати функціональність і тривалість служби елітних дверей міжкімнатних. Фото моделей може вказати вам на надійність петель, але краще уточнити це питання в салоні-магазині у продавця консультанта. Так як деревина відрізняється від євробруса великою вагою, від якості і кількості петель буде залежати, просяде дверний короб або полотно через певний період експлуатації. Для дверей з масиву необхідні більш надійні петлі, кількість яких для виробництва 1 виробу знадобиться значно більше, ніж для такої ж двері з євробруса. Використовувана Папа Карло технологія євробруса дозволяє уникнути подібних неприємностей, що робить наші елітні міжкімнатні двері від виробника ще більш затребуваними і популярними.
  • Очікування і реальність. Будь-які елітні міжкімнатні двері на фото і в житті повинні бути повністю ідентичні. Вибираючи з каталогу Папа Карло або оформляючи виготовлення дверей за індивідуальним макетом, можете залишатися впевненими в повній відповідності вашого замовлення і його виконання. Додатково при замовленні опрацьовується і додається ескіз, який включає в себе всі виміри полотна, його характеристики, кольорове виконання шпону, фурнітура та інше.

Не забувайте і про те, що двері повинні виконувати не тільки естетичну функцію. У перелік їх характеристик повинні включатися такі особливості, як тепло- і шумоізоляція. Дотримання цих параметрів досягається шляхом правильної професійної установки дверного короба і полотна, наявність ущільнюючих смуг, вид обробки і безпосередньо сам матеріал, з якого будуть виготовлені двері міжкімнатні елітні.

Чому варто замовляти двері сегмента "Люкс"

Незважаючи на досить високу цінову категорію, такі вироби продовжують користуватися високим попитом. І для цього існує достатня кількість вагомих причин:

  • індивідуальний і неповторний дизайн виконання;
  • використання високоякісних дорогих матеріалів;
  • застосування натуральної сировини, за рахунок чого досягається екологічність і безпека для вашого здоров'я;
  • можливість виготовлення моделей нестандартних форм і розмірів;
  • високі показники тепло- і шумоізоляції.

На ваш вибір фабрика Папа Карло пропонує до придбання елітні розсувні міжкімнатні двері, а також вироби з прихованими петлями. Подібні конструкції дозволять гармонійно вписати виріб в інтер'єр будь-якого стилю, заощадивши при цьому вільний простір приміщення.

Кожна модель елітних дверей від Папа Карло - це кропітка робота професійних майстрів, які приділяють увагу кожній, навіть найменшої деталі. Тому наша фабрика виробляє не просто двері, а справжні шедеври. На радість вам і вашим близьким!

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто