Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Фабрика дверей Папа Карло

Photo

Інформація про фабрику

14.02.2018

Папа Карло - фабрика дверей існує на українському ринку з 1996 року. З тих пір обсяги виробництва значно розширилися, як і наша географія, адже продукція продається як в Україні, так і за межами країни. За багато років роботи ми змогли практично повністю автоматизувати виробництво, тим самим виключити небажаний людський фактор. Це дозволило нам завжди досягати високої якості вироблених товарів і виключити ймовірність виникнення браку.

Наша фабрика дверей використовує виключно найсучасніші і інноваційні технології у виготовленні дверних полотен, так як критерії якості постійно зростають і ми завжди їм відповідаємо. З 2009 року ми впровадили на виробництві систему управління якістю ISO 9001, тобто будь-які двері з представленого асортименту є безпечними для навколишнього середовища. Фабрика дверей "Папа Карло" в Харкові турбується не тільки про якість товару, а й про стан нашого природного середовища, так як ми також переробляємо власні відходи не забруднюючи навколишній світ.

Фабрика міжкімнатних дверей Папа Карло

Багаторічний досвід роботи і постійне вдосконалення технологій виготовлення полотен дали нам можливість розвиватися на всеукраїнському та світовому рівні, завдяки чому у вас є можливість купити найкращі пропозиції по дверях в різних точках продажу по всій країні і за її межами. Продукція реалізується завдяки нашим дилерам і офіційним точкам, де ви завжди можете знайти ламіновані двері та інші варіації покриття, які відповідають всім стандартам якості і можуть стати відмінним доповненням до будь-якого інтер'єру.

Наша фабрика дверей, стиль якої є повністю унікальним і неповторним, використовує виключно натуральні матеріали. Залежно від застосування тієї чи іншої сировини, ціна на товар може варіюватися разом з характеристиками полотна. Щоб вибрати найбільш підходящий варіант, вам необхідно враховувати наступні фактори:

  • Вид. На нашому сайті представлений весь асортимент доступним дверних колекцій і моделей. Вони відрізняються між собою зовнішнім виглядом, параметрами, властивостями і матеріалом, з якого ми їх виготовляємо. Найбільш популярними є моделі з поліпропілену і шпоновані, так як вони самі надійні і мають елегантний зовнішній вигляд. Тому, ви можете уважно ознайомитися з представленими позиціями і вибрати найбільш привабливе для вас.
  • Матеріал. Як вже було сказано вище, фабрика дверей, каталог якої доступний на сайті, виготовляє свої вироби застосовуючи різноманітні матеріали, які в результаті дають виробу певні технічні властивості. Подумайте про те, наскільки довго вона повинна вам прослужити і скільки ви готові віддати за предмет вашого інтер'єру.
  • Вартість. Наша фабрика дверей пропонує переглянути наш офіційний сайт і дізнатися ціни на всі пропозиції у наших дилерів. Ви побачите, що вартість товарів може значно варіюватися в залежності від різних параметрів виробів.
  • Технічні характеристики.
  • Дизайн. Фабрика міжкімнатних дверей намагається виробляти унікальні моделі, які відрізняються як своїм зовнішнім виглядом, так і ціновою політикою. В деякий варіаціях ми застосовуємо декоративні матеріали і дизайнерські рішення, що дозволяють зробити зовнішній вигляд товару, що купується більш елегантним, а ваш інтер'єр - повним.

Керуючись цими простими рекомендаціями від фабрики дверей "Папа Карло" (Україна) ви зможете знайти найбільш оптимальний варіант полотна для вашого приміщення за оптимально привабливою ціною. Щоб дізнатися найактуальнішу інформацію по ціновій політиці, ви можете звернутися в точки продажів за номерами телефонів, зазначеними на сайті.

Купити міжкімнатні двері від Папа Карло

Папа Карло - найкраша фабрика дверей в Україні і наш офіційний сайт надає всю необхідну інформацію для придбання дверних полотен від українського лідера з виробництва. Ви в будь-який час можете ознайомитися з повним асортиментом товарів, подивитися характеристики і контактні дані офіційної точки продажу, куди ви можете під'їхати. Також вам доступна можливість виготовлення дверей під замовлення за попереднім погодженням.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто