Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Компланарні двері

Photo

Шукаєте інноваційні сучасні рішення для дизайну та архітектури ваших приміщень?

16.04.2019

Тоді варіант з використанням компланарних дверей стане чудовим рішенням вашої проблеми. Це сучасний вид коробів, який використовують при виготовленні міжкімнатних дверей.

Компланарна система для міжкімнатних дверей йде в одній площині зі стіною. За рахунок цього з боку ви навіть не помітите зазвичай випираючої лиштви. У закритому стані полотно таких дверей знаходиться в одній площині з лиштвами, утворюючи з лицьового боку єдине ціле. Такі вироби є відмінним рішенням для економії вільного простору поряд із забезпеченням стильного, мінімалістичного виду для дизайну кімнати.

Навіть будучи відкритими копланарні двері не завадять вам і не будуть потребувати додаткового місця! Папа Карло пропонує як вже готові стандартні короба, так і можливість виготовлення повністю індивідуальних рішень виконання таких моделей. Візуально ознайомитися з особливістю компланарних дверей можна в колекціях Plato і Elegance від нашої фабрики. Тут представлений цей вид дверей, полотна яких можна встановити в одній площині зі стіною і лиштвами. В системі використовуються приховані петлі.

Що таке компланарні двері

Компланарна коробка - це одночасно розкіш, сучасність і оригінальність. Вона здатна об'єднувати в собі ці відчуття, так як короб являє собою ідеальне рішення, що поєднує технічні ноу-хау і високоякісні матеріали. Це дозволяє зробити ваш будинок чарівним, стильним та яскравим.

Компланарна система для міжкімнатних дверей відрізняється від аналогічної продукції тим, що має особливий вид короба. За рахунок його інноваційності, полотно дверей і наличник стають єдиним цілим, утворюючи загальну площину. Досягається подібний ефект завдяки особливостям конструкції безпосередньо дверної коробки, прихованих петель і лиштви. Коли компланарні двері знаходяться в закритому стані, приховані петлі як би  «заступають» за систему. Такий вид короба не є прихованими дверима - це чергове сучасне дизайнерське ноу-хау.

Особливості дверного короба

Компланарна коробка - це окремий вид короба, коли полотно дверей і її лицьові лиштви розташовуються в єдиній площині, якщо дивитися з боку, куди відчиняються двері.

Сама назва такого виду короба пішла від явища векторної компланарності. Поняття говорить про те, що при приведенні векторів до єдиного початку, можна говорити, що вони знаходяться в загальній площині.

Так як компланарний короб - це відмінний спосіб економії вільного простору в малогабаритних приміщеннях, він набув широкого поширення серед сучасних дизайнерських моделей. Зазвичай зовні такі двері мають сучасне мінімалістське виконання, не позбавлене смаку, стилю і елегантності.

Переваги компланарних дверей

Крім естетичного зовнішнього вигляду, такі системи можуть забезпечити вам і інші переваги їх установки:

  • економія вільного простору за і перед дверима;
  • зручне користування;
  • стильне сучасне виконання;
  • тривалий період використання;
  • безшумність відкриття і закриття;
  • компланарні двері можна встановити без використання порога;
  • широкий вибір конструкцій і видів моделей.

Ці системи відрізняються універсальністю застосування, тому їх можна зустріти в квартирах, приватних будинках, офісах, муніципальних установах, ресторанах. Вони практичні для щоденного користування. Досить часто для створення більш привабливого зовнішнього вигляду і економії ціни, компланарну систему для міжкімнатних дверей виготовляють з екошпону.

Полотна таких дверей обов'язково мають ручки і закривний механізм, який зазвичай виготовляють з міцного алюмінію. Звертаємо вашу увагу, що компланарна система підвісних дверей вимагає відповідального і професійного підходу до встановлення. Цей процес здатний виконати тільки фахівець даної сфери.

Особливості копланарних наличників

Дуже важливо при установці таких дверей підібрати правильний матеріал, з якого буде виготовлено безпосередньо саме полотно, короб і компланарна лиштва. Що це може вплинути на зовнішній вигляд дверей і загальний інтер'єр також знають не багато користувачів. Ви можете вибрати варіант виконання полотна і погоножа за наступними представленими на ринку пропозиціями:

  • Дерев'яні - конструкція полотна і погонаж виконані з натурального масиву дерева. Ціна таких дверей перевищує середню ціну. Зазвичай використовуються для інтер'єрів, виконаних в класичному стилі, ампір, бароко, гранже, прованс, рококо або де переважають екологічні мотиви.
  • Пусте полотно всередині. Вартість двері буде знаходитись нижче середнього цінового сегмента і в межах економ. Виріб відрізняється легкою вагою і нетривалим періодом експлуатації. Легко піддається деформації і пошкодженням.
  • Полотно з клеєного масиву дерева. Така гладка компланарна лиштва і конструкція полотна відрізняються високими показниками зносостійкості. Зазвичай зустрічаються в стилях ф'южн, поп-арт і в мінімалізмі.
  • Різні види покриттів. Це може бути шпон, екошпон, плівка або папір. Залежно від обраного виду покриття буде відрізнятися і довговічність експлуатації.

Будь-які міжкімнатні компланарні системи відрізняються між собою не тільки фабриками-виробниками, а й варіантами зовнішньої обробки. Якщо ви хочете естетичне виконання моделі і довговічний термін її служби, віддавайте перевагу шпону і екошпону з гарантіям якості від фабрики.

З огляду на ці особливості, ваш вибір компланарних дверей може стати набагато простіше і зручніше, а ви уникнете помилок невідповідності двері загальному інтер'єру приміщення.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто