Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Новий тренд в дизайні дверей прихованого монтажу!

Photo

Приховані двері - що це таке? Особливості установки і експлуатації.

03.05.2018

Де двері? Таке питання часто задають люди, що знаходяться в приміщенні, де встановлені приховані двері. Ми давно звикли, що дверне полотно звертає на себе увагу і є одним з ключових елементів в інтер'єрі кімнати. Однак розвиток нових технологій дозволило створити ексклюзивні двері прихованого монтажу, які повторюють собою загальний декор стін. Вони гармонійно вплітаються в обстановку кімнати і здатні зробити інтер'єр неординарним.

 

Фабрика «Папа Карло» розробила приховані двері iDoors - це унікальна колекція, для створення моделей якої використовуються інноваційні рішення та оригінальні варіанти дизайну. При грамотній установці, вироби здатні кардинально перетворити інтер'єр. Однак в процесі вибору моделі, важливо розібратися з конструкційними особливостями дверного полотна.

Що являють собою приховані двері?

Основою двері-невидимки виступає короб з анодованого алюмінію і плоске дверне полотно. Короб передбачає прихований монтаж, а поверхня полотна має прайміроване покриття поліпропіленом, яке дозволяє в подальшому працювати з будь-якими оздоблювальними матеріалами - шпалерами, фарбою, штукатуркою та інше.
За своєю конструкцією розрізняють розсувні і приховані розсувні двері. Найбільш популярні распашні рішення - вони гарантують простоту експлуатації, надійність, можливість установки в будь-якому інтер'єрі, довговічність служби і більш простий монтаж, ніж розсувні двері. Останні використовуються в нестандартних плануваннях. Особливості, якими володіє прихована двері в стіні від фабрики «Папа Карло», такі:

  • Прихований короб з анодованого алюмінію забезпечує високу жорсткість конструкції і витримує досить велику вагу.
  • Стандартні розміри полотна складають 2000 мм по висоті і від 610 до 910 по ширині, але можливо також виготовлення нестандартних рішень.
  • Відкриття дверей здійснюється як в ліву, так і в праву сторону, а система замикання буває різною - це засувка, ручка WC, фіксатор, ключ та інше.
  • На всіх лицьових поверхнях передбачена захисна плівка, а для надійного стику короба зі стіною використовується спеціальна штукатурна сітка.
  • У місцях установки петель використовуються заглушки, які запобігають потраплянню будівельних розчинів в посадочні місця. Кріплення полотна відбувається в бічну частину короба або через монтажні пластини.

Не маючи достатнього досвіду, встановити приховані двері - складна і трудомістка задача. Під час ремонтних робіт дверний блок встановлюється до проведення фінішної обробки стін або заплітовкі гіпсокартоном. Установка виконується на чистову підлогу або за заздалегідь визначеним рівнем чистої підлоги. Зазор між дверним полотном і чистовим підлогою рекомендується робити величиною 10 мм. Наша фабрика рекомендує виконувати роботи по монтажу в два етапи:

  • Перший етап - установка короба в отвір в зборі з полотном. Після чого полотно демонтується щоб уникнути пошкодження при подальших будівельних роботах;
  • Другий етап - монтаж полотна після закінчення будівельних робіт.

 

Пройшовши всі етапи установки, ви отримуєте абсолютно нові і цікаві рішення в інтер'єрі!

Приховані двері в дизайні інтер'єру - можливості і корисні поради

Використовувати приховані двері актуально в невеликих приміщеннях - прихований монтаж економить корисні сантиметри і візуально розширює площу кімнати. Можна застосувати двері-невидимки для облаштування комор, вбудованих шаф, підсобних приміщень, гардеробних і інше. Крім того, конструкція ідеально виглядає в сучасних стилях інтер'єру: мінімалізм, хай-тек та інше.

 

Вирішивши вибрати приховані двері, ви можете зробити інтер'єр кімнати ексклюзивним, а саме:

  • Стильно і оригінально виглядає обробка полотна, протилежна основному декору і колірному виконанню стін.
  • Двері можна використовувати для нанесення грифельної фарби - і вийде відмінна дошка для дитячої та інше.
  • Конструкція зливається зі стіною, тому на полотно можна повісити картину, фото та інші елементи декору.
  • З полотном-невидимкою ви можете використовувати шпалери зі складним і насиченим малюнком, не пошкоджуючи його.
  • При цьому, вид прихованої двері відмінно впишеться в інтер'єр, не порушуючи дизайн приміщення.

Плюси і мінуси використання прихованих дверей

Переваги очевидні. Так, приховані міжкімнатні двері візуально полегшують інтер'єр і розширюють простір, так як не мають наличників і зливаються зі стіною. Перевагами є - економія місця, можливість використання нестандартних прорізів, збільшення світлових прорізів, індивідуальні габарити, широке розмаїття обробки і економія бюджету. Дверне полотно прихованого монтажу практично не має недоліків - винятком є непрофесійний монтаж, який веде до швидкої поломки конструкції.

 

Саме тому замовляти двері необхідно у перевіреного виробника. Відвідавши салони-магазини дилерів фабрики «Папа Карло», ви можете не тільки купити міжкімнатні полотно iDoors прихованого монтажу, але і отримати якісні послуги з його встановлення. Такі двері прослужить десятиліттями і зроблять обстановку вашого будинку або офісу по-справжньому ексклюзивною!

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто