Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Новий тренд в дизайні - приховані двері серії iDOORS

Photo

Ефектна деталь інтер'єру для розвитку Вашого малюка

11.04.2018

Діти дуже люблять малювати на стінах і дверях - це факт. І це не завжди радує батьків, а скоріше навпаки засмучує. Адже доводиться переробляти ремонт або спостерігати "зіпсовані" стіни. Ми пропонуємо Вам як зробити так, щоб дитина розвивалася творчо і без шкоди малювала на стінах і навіть дверях собі на втіху! І це стало можливим!!! Чому ми пишемо про це на сайті фабрики дверей «Папа Карло»?

Що таке приховані двері iDOORS?

Це двері під подальшу обробку. Дверне полотно Prime праймоване поліпропіленовим покриттям з алюмінієвим анодованим коробом прихованого монтажу, призначене для фарбування водно - акриловими фарбами, поклейку шпалерами, декоративну штукатурку і т.д. Фантазії можна дати волю для найнеймовірніших ідей і рішень. Якщо Ваша задача в тому, щоб дитина не псувала красу стін своїми прекрасними витворами, а навіть навпаки творив її таким чином. У нас є чудова ідея і ми готові Вам допомогти з її реалізацією.

На двері прихованого монтажу і стіни наноситися спеціальна фарба - грифельна. На сьогодні існують різні кольори такої обробки, але найпопулярніший залишається чорний, так як на ньому малюнки виглядають найбільш ефектно і яскраво. За допомогою такого фарбування двері і стіни перетворюються, перетворюються... в чудову, безмежну дошку для малювання крейдою!

Фарба з ефектом шкільної дошки - покриття для стін, яке не тільки пробуджує творчі пориви, але і відмінно виглядає. Діти будуть в захваті від такої дитячої кімнати. А також творчий простір цілком може розташовуватися в вітальні, на кухні або, скажімо, в передпокої. З прихованими дверима фарбованими грифельною фарбою, креативні можливості діток стають безмежні!

А може і дорослим буде до душі така забава? Адже в нашому дитинстві не було таких дверей. Грифельна поверхню - це можливість додати інтер'єру ще трохи індивідуальності. Прямо на двері і стінах напишіть на ній девіз дня, намалюйте що-небудь гарне або прикрасьте візерунком. Сміливі творчі ідеї - сміливі рішення.

Фабрика дверей "Папа Карло".

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто