Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Обираємо розсувні двері для гардеробної кімнати

Photo

Двері для гардеробної: секрети підбору від професіоналів

03.04.2018

Зробити інтер'єр функціональним і стильним, позбувшись від громіздких шаф і отримавши зручну систему зберігання, дозволяє гардеробна. При цьому, планування і площа житла може бути будь-якою: від просторого котеджу до малогабаритної квартири. Допомагають організувати корисний простір розсувні двері для гардеробної кімнати і перегородки, які сьогодні можна назвати найпопулярнішими варіантами. Їх відрізняють наступні переваги:

  • Економія корисних сантиметрів в кімнаті;
  • Простота і довговічність в процесі експлуатації;
  • Адаптованість під будь-який стиль інтер'єру;
  • Простота в догляді і заміні функціональних елементів;
  • Різноманітність матеріалів, декору і колірних виконань.

Перш, ніж дізнатися ціни на двері для гардеробної кімнати - важливо розібратися з особливостями конструкції, познайомитися з різновидами полотна, дізнатися, з яких матеріалів виконують вироби і вивчити вимоги в процесі монтажу і експлуатації.

Види розсувних дверей для вбиральні

Якщо подивитися на фото двері для вбиральні, то можна помітити, що вона складається з дверного полотна, яке може переміщатися уздовж стіни. Всі двері фабрики Папа Карло можуть бути виконані у вигляді розсувної системи. Це дуже зручно для гардеробної кімнати, так як для відкривання дверей не потрібний додатковий простір. Дверне полотно не кріпиться на петлі, а їздить на роликах, які приховані під порталом. Сам дверний проріз може бути обшитий чи ні - на вибір замовника. При обшивці ставлять наличники, а без неї - вони не використовуються. Важливою складовою частиною конструкції є розсувний механізм - як правило, в нього входять металеві напрямні, ролики й підшипники.

Що ж стосується конструкції, то найбільш популярні розсувні двері для вбиральні в Києві, Харкові та інших містах України типу купе. В такому випадку полотно пересувається уздовж стіни за допомогою напрямних, які встановлюються вгорі конструкції. Це найдоступніше і зручне рішення, яке підходить для установки в сучасних квартирах і будинках.

Якщо детально вивчити фото дверей для вбиральні, то можна помітити, що до розсувним конструкціям також відносять алюмінієві двері і перегородки. Ми використовуємо алюмінієвий профіль європейського виробництва. Такий матеріал має високу міцність і достатню товщину. Проводиться профіль суцільнотягнутим способом, що забезпечує високу міцність до механічних пошкоджень. Ще одна перевага матеріалу - це те, що алюміній не схильний до корозії. Зовнішню сторону зазвичай покривають високоміцної ПВХ плівкою, щоб отримати обробку "під дерево" або анодіюють під срібло. Ми використовуємо такі механізми ковзання, які оснащені спеціальною пружиною і підшипником для забезпечення плавності ходу. Сам ролик має тефлонове покриття, яке забезпечує до 30 000 циклів відкривання / закривання, що відповідає 10 рокам експлуатації. Ми встановлюємо приховану систему роликів, тому з зовнішньої і внутрішньої сторони вони не помітні.

Алюмінієві розсувні перегородки можуть доповнювати міжкімнатні двері. При цьому покриття плівкою ПВХ "під дерево" зверху алюмінію наближене до відтінків шпону, який використовується в виготовленні дверей фабрики Папа Карло. Також ми можемо запропонувати на вибір різні варіанти кольорів і розмірів розсувних систем і дверного полотна. Для комплектації алюмінієвих міжкімнатних перегородок ми виробляємо відповідні по дизайну лиштви або обшивку. Алюмінієвий профіль дозволяє виготовити двері значно більшого формату, ніж шпонування. Це буде дуже зручно для великих приміщень.

Матеріали для виготовлення розсувних дверей

Широкий асортимент дверних конструкцій в каталозі фабрики «Папа Карло» дозволяє без зусиль підібрати розсувні двері для вбиральні в Києві і інших містах України. Однак в процесі покупки фахівці рекомендують звертати увагу не тільки на особливості конструкції і дизайн, а й на матеріали, які використовуються в процесі виготовлення. Від цього залежить якість, довговічність служби, ціна на двері для вбиральні і зовнішній вигляд, відповідний дизайну житлового приміщення.

Ми можемо запропонувати будь-який варіант міжкімнатних дверей з каталогу, які будуть виконані на розсувній системі. В такому випадку ви просто вибираєте дизайн і матеріали по фото і опису колекції. Другий варіант - це використання алюмінієвих розсувних систем. У них використовується алюмінієвий профіль і скло. Що ще потрібно враховувати, купуючи розсувні двері в гардеробну в Харкові, Києві чи іншому місті? Обов'язково зверніть увагу на механізм, який використовується в дверної конструкції.

Особливості механізмів відкривання розсувних дверей

Саме від нього залежить зручність, довговічність служби, безпека і надійність полотна. Тому, вибираючи двері в гардеробну в Харкові або іншому місті, важливо зупиняти вибір на якісних механізмах, які представлені перевіреними виробниками. При необхідності, наші майстри посилять місце кріплення, якщо стіна кімнати не є несучою. Може використовуватися система "верхній підвіс", в якій відсутня нижня напрямна. Її роль виконує "прапорець", розташований всередині дверного полотна. Є можливість виготовити двері і перегородки системи "зачіп". В такому випадку одне полотно тягне за собою інше, що дозволяє двом-трьом полотнам одночасно їхати за отвір. Фабрика Папа Карло виконує монтаж стаціонарних полотен, які фіксуються з двох сторін. При бажанні ви можете замовити обробку порталу в колір шпонированного полотна.

Фабрика «Папа Карло» пропонує широкий вибір і доступні ціни на двері для вбиральні в Харкові, Києві, Дніпрі та інших містах України. Крім готових рішень, покупець має можливість замовити індивідуальне виготовлення конструкції, втіливши в життя сміливі та неординарні дизайнерські ідеї. Звернувшись до фахівців фабрики, ви можете отримати консультації з усіх питань - від вибору двері до її установки.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто