Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Секрети вдалого вибору міжкімнатних дверей

Photo

Як вибрати двері для кімнат: ідеальне поєднання ціни та якості

15.03.2018

Правильно підібрані міжкімнатні двері виконують дві важливі функції в інтер'єрі - функціональну і декоративну. З їх допомогою розмежовується простір, забезпечується затишна атмосфера, підвищуються тепло- і звукоізоляційні властивості приміщення. Крім того, конструкція стильно доповнює дизайн інтер'єру, гармонійно вплітаючись в загальний інтер'єрний стиль. Але щоб домогтися такого ефекту - важливо знати основні правила вибору дверей.

Якщо належить зробити вибір міжкімнатних дверей в квартиру або будинок, більшість покупців звертають увагу на чотири основних параметри:

  • Якість;
  • Дизайн;
  • Колір;
  • Ціна.

Можна сказати, що це основоположні чинники вдалої покупки. Якщо всі показники на рівні, то дверна конструкція прослужить довго без необхідності проведення ремонту та заміни, порадує своїм презентабельним видом і простотою щоденної експлуатації.

Якісні двері в кімнаті - запорука довговічності служби!

Вибираючи двері в будинок, квартиру або офіс, необхідно звертати увагу не тільки на їх зовнішній вигляд, але і на якість матеріалів. Погана сировина може виділяти шкідливі речовини, які провокують алергію та інші захворювання. Наша компанія використовує виключно екологічно чисті матеріали, які не містять фармальдегід. Важливим фактором є стійкість покриття до вигорання і механічних пошкоджень. Наші двері можна відреставрувати, якщо поверхня була незначно пошкоджена. Ми зацікавлені не просто продати вам товар - ми надаємо також сервісні послуги. Наші дилери не тільки виконають професійну установку, але і допоможуть здійснити якісну тепло-звукоізоляцію приміщення. В нашій роботі немає дрібниць - ми використовуємо якісний ущільнювач, гарантуємо точність розмірів короби, застосовуємо надійну фурнітуру.

Зовнішні якості виробу відіграють велику роль. Саме тому ми оновлюємо колекції виробів, щоб двері ідеально вписалися в інтер'єр житла. Якщо мова йде про спальні - то тут краще використовувати спокійні відтінки. Для вітальні і дитячій ви можете замовити колір, який буде гармоніювати з меблями і обробкою стін. Крім того, ми можемо зробити двері, які мають з одного боку - один колір, а з іншого - інший. Це дуже зручне рішення, яке прикрасить ваш будинок або квартиру.

Багато хто задає питання - а чому у вас така ціна? Відповідь вже викладено вище, але ми повторимо основні фактори, які впливають на ціноутворення:

  • якісну сировину і матеріали, безпечні для здоров'я,
  • надійне покриття і комплектуючі, стійкі до зовнішніх факторів,
  • професійна установка і сервісне обслуговування.

Зазвичай по конструкційним особливостям розрізняють двері:

  • Розпашні - найбільш популярні і затребувані. Відкриваються в одну сторону і бувають ліво- або правосторонніми. Простота виготовлення полотна дозволяє сміливо експериментувати з варіантами обробки, матеріалами та дизайнерськими рішеннями.
  • Розсувні - такі міжкімнатні двері в квартиру ще часто називають «купе». Рух полотна відбувається за допомогою спеціальних направляючих вздовж стіни. При цьому рейки і ролики встановлюються зверху. Система декорується порталом.

Фахівці дають важливі поради, як правильно вибрати міжкімнатні двері за якістю. Необхідно в першу чергу звертати увагу на матеріал виготовлення. В основному, полотно виготовляється з дерева, пластика, скла, алюмінію та інших матеріалів. Незважаючи на таке розмаїття, важливо враховувати якість кожної складової. При цьому, цінні породи часто замінюються натуральними деревними матеріалами - МДФ, ДСП, ДВП та інше, що дозволяє зробити ціни на міжкімнатні полотно доступними для будь-якого покупця.

Що ж стосується призначення, то бувають міжкімнатні двері у ванну, спальню, передпокій і інші кімнати. В даному випадку, важливо звертати увагу на вологостійкість, тепло- і звукоізоляційні властивості і, звичайно ж, зовнішній вигляд дверної конструкції.

Вибір дизайну на основі інтер'єрної стилістики

Роблячи якісний ремонт в квартирі або офісі, необхідно заздалегідь визначитися із загальною стилістикою і приділити увагу колірному виконанню оздоблення. Так ви будете знати, як правильно вибрати міжкімнатні двері по дизайну. Важливе значення має обробка дверної конструкції, яка може виконуватися в наступних варіантах:

  • Шпонирована - це покриття, виготовлене з листяних порід деревини за допомогою тонких зрізів, що мають вигляд, відтінки і фактуру натуральної деревини. Технологія дозволяє підібрати двері в квартиру за кольором, які ідеально впишуться в інтер'єр
  • Пофарбована - використовуються фарби, тонування, лаки, які дозволяють надати конструкції бажаний колір. Якщо полотно виконано з цінних порід дерева, то досить захисної обробки у вигляді лаку, а натуральні відтінки деревини дозволяють підібрати підходяще колірне виконання двері для будь-якої кімнати будинку.
  • Ламінована - основою обробки полотна виступає ламінат на основі поліпропілену або спеціально обробленого паперу-целюлози з друкованим принтом, що зображує структуру дерева. Плівка має вологостійкість, стійкість до механічних пошкоджень і вицвітання під прямими сонячними променями. Крім того, різноманітність кольорів дозволяє швидко вибрати міжкімнатні двері за кольором.

Враховуйте особливості конструкції і її призначення, а також планування і інтер'єрний стиль приміщення. Наприклад, класичні стилі вимагає вишуканого декору і більш насичених деревних тонів - коричневий, бежевий, вишневий та інше. У сучасних інтер'єрах гармонійно виглядають світлі відтінки, тому вирішуючи, як вибрати міжкімнатні двері по дизайну для хай-тека або мінімалізму - віддавайте перевагу білому, світло-біжовому, кремового та інше. Ефектно виглядають і темні кольори: бордо, венге і інше.

Про що може розповісти колір міжкімнатних дверей?

Мало, хто знає, але часто про надійність дверного полотна може розповісти його колір. Вирішуючи, як правильно вибрати міжкімнатні двері за кольором - подивіться на рівність, однорідність і глибину деревного відтінку. Не повинно бути плям, вкраплень незрозумілого походження, дефектів і недоробок. Високоякісна конструкція завжди демонструє гладкість і ідеальну рівність поверхні, а структура натурального дерева чітко проглядається.

Але найголовніше в процесі вибору - визначитися з виробником. Якщо ви віддали перевагу перевіреній і відомій фабриці «Папа Карло», то не важко буде вибрати двері за кольором, якістю, фото готових виробів і іншим важливим параметрам. Фахівці-консультанти в магазинах дилерів вашого міста відповідатимуть на будь-яке питання, допоможуть купити і встановити гарне полотно, яке підійде по всіх параметрах і прослужить бездоганно багато років. Просто приходьте!

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто