Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Телескопічний дверний погонаж

Photo

Телескопічний дверний погонаж значно спрощує процес монтажу. Розглянемо докладніше в чому ж?

24.12.2018

Сучасні фабрики з виробництва дверей постійно вдосконалюють технології виробництва і способи установки дверних конструкцій. Завдяки використанню сучасних розробок, вони можуть скорочувати час, необхідний на виробництво одного виробу і його установку, не втрачаючи при цьому в якості виконуваних робіт. Однією з таких технологій є телескопічний погонаж. Це унікальна система, завдяки якій монтаж дверного полотна можна здійснити з більшим комфортом і оперативністю. За рахунок даної системи полегшується процес установки дверних полотен в отвори навіть нестандартних розмірів.

Телескопічний погонаж: що це і кому буде корисний

Завдяки появі телескопічного дверного погонажу багато фабрики з виробництва меблів змогли якісно підвищити ефективність своєї роботи. Ця система значно спрощує процес монтажу в наступному:

  • дозволяє працювати з прорізами нестандартних розмірів;
  • полегшує процес установки дверних коробів;
  • сприяє усуненню дефектів і викривлення стін.

В комплект погонажу входить набір лиштви і короба складається з дерева (або МДФ), які з'єднані між собою спеціальними пазами. З'єднання не передбачає використання спеціальних елементів, що в конструктивних характеристиках додає телескопічній коробці схожість з ламінованою підлогою.

Стиковка пазів телескопічної лиштви з коробкою відбувається без використання клею або цвяхів. Для стикування досить висунути необхідний елемент відповідно до наявними розмірами і товщиною стінки. За рахунок цього телескопічний погонаж купити можна для будь-якої стіни - він легко підлаштується під необхідні вам виміри.

Особливості та вигода використання

Ви можете самі по достоїнству оцінити вигоду використання телескопічного погонажу, виходячи з таких його особливостей:

  • можливість знизити суму витрат, необхідних для обробки отворів;
  • можливість установки шумоізолюючих ущільнювачів з великою зручністю і комфортом;
  • зовнішній вигляд дверного отвору набуває презентабельного і привабливого зовнішнього вигляду;
  • підвищується стійкість конструкції до деформацій;
  • поліпшується естетичне сприйняття стикувальних елементів (наприклад, між лиштвою і коробкою).

Варто також відзначити, що він збільшує надійність всієї конструкції, збільшує термін її служби і дозволяє досягати бездоганного монтажу і зовнішнього виконання двері. Сам короб зазвичай доповнюють ущільнювачем ще на етапі виробництва. Також, як і наявність спеціальних пазів, які передбачають можливу установку телескопічних наличників і добірних елементів.

Всі колекції дверей фабрики Папа Карло, крім виробів колекції iDoors, де використовується алюмінієвий короб, виробляються з телескопічним погонажем. Так ми дбаємо про те, щоб установка наших дверей могла вироблятися простіше, зручніше і оперативніше.

Ми познайомили вас з такою інноваційною розробкою, як телескопічний погонаж, що це таке ми також розповіли. Тепер розглянемо його відмінні риси від класичного аналога.

Чим телескопічний погонаж відрізняється від класичного

Якщо розглядати класичний і телескопічний погонаж, фото зовнішнього виконання не завжди допоможуть вам зауважити істотну різницю. Разом з тим, технічні характеристики останнього значно перевершують особливості звичайного погонажу:

  • Наявність ущільнювача в коробі. Це дозволяє щільно і безшумно закривати дверне полотно.

Рис. 1 Короб

  • Наявність спеціальних настановних пазів. Вони не вимагають фінішного прибивання цвяхами, що зменшує обсяг роботи і знижує ймовірність псування конструкції і покращує зовнішній вигляд дверної конструкції в цілому.
  • За рахунок довжини крила телескопічна лиштва сприяє самостійному регулюванню глибини дверних блоків. При невеликій глибині (до 100мм) стіни ви можете перекрити її навіть без допомоги добірних компонентів.

Рис. 2 Лиштва

  • Матеріал виготовлення добірних елементів - МДФ. Телескопічна добірна дошка (вона ж розширювач) має спеціальні пази з двох сторін. Завдяки їм здійснюється панельна і інша сполука елементів. Таким чином можна оформляти глибші дверні прорізи без використання таких кріпильних елементів, як цвяхи, шурупи і т. д. При необхідності ви можете розпиляти добірні елементи надвоє, щоб отримати відразу 2 повноцінних добірних компонента. У комплекті зазвичай йде одна шпуга і інструкція по її застосуванню.

Рис. 3 Розширювач

Крім зовнішнього естетичного виконання, відсутність необхідності в покупці кріплень істотно заощаджує бюджет. Незважаючи на більш високу вартість телескопічного погонажу перед класичним його аналогом, він є більш вигідним капіталовкладенням.

Фабрика Папа Карло не просто так вибрала саме цю систему при виробництві своїх дверей. Перебуваючи в постійному пошуку альтернативних, більш якісних і практичних рішень для своїх клієнтів, ми вибираємо тільки кращі з існуючих варіантів. Тому практично всі наші колекції дверей використовують телескопічний погонаж.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто