Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Як вибрати ламіновані двері?

Photo

Ламіновані двері - особливості і правила підбору

14.02.2018

Міжкімнатні ламіновані двері стали дуже популярними, і не дарма. Таке дверне полотно прекрасно вписується в інтер'єри квартир, заміських будинків, офісів, ресторанів і готелів. Багатьох покупців цікавить, як вибрати ламіновані двері, адже вони мають масу переваг:

  • Доступна вартість завдяки простій технології виготовлення.
  • Широкий вибір з наявної палітри кольорів і варіантів покриттів.
  • Стійкість до впливу підвищеної вологості.
  • Простота проведення робіт по установці.
  • Ефектний вигляд покриття з текстурою натурального дерева.
  • Оптимальна якість, легкість догляду і довговічність служби.

Найголовніше - розібратися в тому, як відрізнити шпоновані двері від ламінованих. І перш, ніж замовити міжкімнатні полотно, потрібно вивчити конструкцію і визначити особливості ламінованих дверей.

Конструкція і особливості ламінованих дверей

Як вибрати якісні ламіновані міжкімнатні двері? Основою виступає полотно з клеєного масиву (євробрус) і МДФ, при цьому - всі елементи конструкції з'єднуються відповідно до дизайнерської задумки. Це дозволяє зробити ціну на двері ще доступніше, а зовнішній вигляд - більш вишуканим.

Конструкція сучасної двері складається з:

  • Каркаса, для якого використовується клеєний брус. Він менше реагує на перепади температури і підвищення вологості. Його використовують по периметру двері і навколо скляних вставок (якщо вони є).
  • Наповнювача - саме він відповідає за збереження тепла і звукоізоляцію в приміщенні.
  • Покриття з декоративної плівки, яка повторює структуру і дизайн натурального дерева. Вона може бути ПВХ або ламінованої - в залежності від обраної моделі.

Недорогі конструкції виконують з ДСП або фанери, проте вони не будуть вологостійкими і прослужать недовго.

Розберемося з тим, яке покриття використовують в процесі виробництва ламінованих дверей.

Варіанти покриття ламінованих дверей

Ми виконуємо ламинацию екошпон RENOLIT (Німеччина) і ламинацию плівкою Touchline з ефектом 3-D CHIYODA (Бельгія). Такі вироби відрізняються гарною зносостійкістю, мають ефектний зовнішній вигляд і прослужать тривалий час. Ламінована плівка найчастіше виконується під колір і текстуру натурального дерева. Це дозволяє домогтися бажаного дизайнерського ефекту і отримати стильну міжкімнатні двері, яка підійде під більшість інтер'єрних стилістики в приватних і громадських приміщеннях. Використовуються тільки якісні і натуральні матеріали, а також фурнітура відомих німецьких та австрійських брендів.

Іноді застосовують ПВХ-плівку - вона стійка до вологи, пошкоджень і ультрафіолету. Однак слід врахувати, що ПВХ плівка виділяє шкідливі речовини, тому ламінування - більш безпечне рішення.

Якщо цікавить покупка, доставка і установка ламінованих міжкімнатних дверей, то свої послуги пропонує українська фабрика «Папа Карло». Підприємство працює з 1996 року і має величезний досвід у виробництві дверного полотна.

Установка і догляд за ламінованим дверима

Вирішивши купити дверне полотно, потрібно відразу поцікавитися у фахівців, як доглядати за ламінованим дверима з МДФ? Досить час від часу протирати двері м'якою ганчіркою і не допускати скупчення вологи або конденсату на дверному полотні.

Важливо також знати, як встановити міжкімнатні ламіновані двері. Проведіть виміри правильно і враховуйте спосіб кріплення дверного полотна. Якщо немає досвіду в монтажі дверних конструкцій, то найрозумніше звернутися за допомогою до фахівців. Адже від якості установки безпосередньо залежить довговічність служби міжкімнатних ламінованих дверей.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто