Ваше місто Велика Олександрівка?

змінити

Як визначитися з виробником дверей?

Photo

Про безпомилковому виборі і про те, як визначитися з виробником дверей, ми і поговоримо з вами нижче.

27.12.2018

Закінчення ремонту зазвичай знаменується вибором міжкімнатних дверей. І тут багато хто може прийти в замішання, так як компаній-виробників на сучасному ринку дуже багато, а вибрати хочеться тільки надійну і перевірену. При безпомилковому виборі і про те, як визначитися з виробником дверей, ми і поговоримо з вами нижче.

Мода або практичність?

Двері можуть багато розповісти про смаки і характер господарів будинку. Тому вибирати їх необхідно з урахуванням відразу трьох чинників:

  • власні переваги;
  • популярність виду на ринку;
  • практичність використання.

Щоб відповісти на питання, як вибрати хороші двері, необхідно розуміти, як і в яких умовах вони будуть використані, враховувати особливості їх установки і догляду. Не забувайте і про частоту відкривання дверей, хто і як буде ними користуватися. Адже ними часто ляскають, їх дряпають і навіть ламають.

Майте на увазі, що кожна модель має свої особливості монтажу. Модні сьогодні двері-купе, наприклад, зажадають від вас проведення додаткових робіт для установки напрямних і додаткового вільного простору уздовж стіни. Не менш популярні двері-гармошки додадуть оригінальності інтер'єру, позбавивши його при цьому достатньої шумоізоляції.

Під час вибору прислухайтеся до того, які поради при покупці міжкімнатних дверей вам дають продавці-консультанти. Їх досвід допоможе швидше і точніше підібрати підходящий для вас варіант. Віддавайте перевагу компаніям-виробникам, готовим надати на вибір широкий модельний ряд. Це стане показником того, що фабрика розуміє особливості сучасного ринку і дбає про можливість вибору для своїх клієнтів.

Зваживши всі "за" і "проти", багато хто все ж віддає перевагу функціональності перед модою, вибираючи класичні моделі. Наприклад, фабрика Папа Карло пропонує на ваш вибір близько 150 різноманітних моделей в більш, ніж 50 варіантах колірного виконання. Фабрика надає 5 років гарантії на свою продукцію. При виробництві дверей використовуються тільки натуральні матеріали, а найпопулярніші моделі завжди є в наявності на складі.

Звертаємо увагу на матеріал двері

Один з головних моментів в тому, як вибрати хороші міжкімнатні двері, полягає у виборі відповідного матеріалу. На українському ринку вже довгий час користуються високою популярністю двері з комбінованого деревного масиву. В даному випадку маються на увазі предмети, не з цілісного, а з клеєного бруса. Такі дверні основи мають більш надійну технологію виробництва, вони значно доступніші по ціні і більш прості в догляді. Через високу ціну, складнощіі в догляді і експлуатації, вироби з цільного масиву стали менш затребувані, проте деякі фабрики виготовляють їх на замовлення.

Рекомендуємо вибрати виробника дверей, який при виробництві використовує клеєний масив. Це багато в чому здешевлює процес виробництва, дозволяючи при цьому зберігати високу якість і міцність виробу.

Важливим показником досвідченості виробників виступатиме фінішне покриття полотна. Обов'язково уточніть, лаки якої фірми використовує фабрика, скільки шарів було нанесено на полотно. Зверніть увагу на саме покриття. Воно повинно бути екологічно чистим і безпечним, не мати в складі формальдегідів і токсичних речовин. Покриття повинне відрізнятися високою зносостійкістю. Якщо виробник використовує якісні оздоблювальні матеріали, значить, він дбайливо ставиться до свого продукту і піклується про його високу якість.

Ми застосовуємо сучасні та ефективні технології сушіння деревини, піддаємо її професійній обробці. Папа Карло використовує тільки високоякісні і нешкідливі покриття і лакофарбові матеріали. Це зводить ризик деформації полотна до мінімуму навіть після тривалої експлуатації виробу.

Основні поради при купівлі дверей зазвичай сводяться до питань їх підбору під стиль і інтер'єр приміщення. Практика доводить, що крім цього одним з ключових моментів виступає матеріал, з якого виготовлена модель. Ваше завдання - підібрати правильне виконання. Наприклад, вигідним варіантом буде вибір комбінованої деревини з якісним фінішним покриттям. При цьому модель повинна відповідати національним або міжнародним виробничим вимогам. Саме це і відрізняє двері фабрики Папа Карло від конкурентів - тут націлені на якість і результат, а не на гонитву за прибутком.

Виробник повинен враховувати особливості приміщення

Одні і ті ж двері можуть по-різному виглядати в дитячій кімнаті і офісі. Для кожного виду приміщення до дверей можуть пред'являтися певні вимоги:

  • пожежостійкість;
  • гипоаллергенность;
  • екологічність;
  • легка вага;
  • шумоізоляція;
  • теплопровідність.

Наприклад, двері з підвищеною шумоізоляцією можуть бути встановлені як в квартирах, так і в офісних приміщеннях. А ось вогнетривкі моделі частіше вибирають підприємства з підвищеними вимогами пожежної безпеки.

Моделі, які мають скляні вставки відрізняються більш низьким рівнем шумоізоляції, але при цьому пропускають більше денного світла і вигідно відрізняються зовнішнім виконанням. Їх часто вибирають для дитячих спалень, вбиралень, готелів, ресторанів і кухонь.

Вибрати виробника дверей можна виходячи з різноманітності модельного ряду. Це показник того, що фабрика турбується про свого покупця і намагається максимально задовольнити його пошукові запити. Чим більше варіантів може запропонувати вам фабрика по виробництву дверей, тим вище ймовірність, що ви знайдете тут саме те, що вам необхідно.

Разом з тим, її асортимент повинен мати широкий модельний ряд. Оптимальним варіантом стане представленість фабрики відразу в декількох містах країни або навіть за її межами. Наявність декількох торгових точок і багаторічний досвід виробництва стане показником якості виробленої продукції та істотним показником довіри з боку споживачів.

Для виготовлення дійсно якісних полотен компанія повинна мати відповідне обладнання, штат співробітників і практичні навички. В іншому випадку широкий асортимент стане лише черговим прагненням підприємства збільшити прибуток за рахунок продажу неякісної продукції споживачеві. Фабрика Папа Карло, наприклад, має сертифіковане виробництво підтверджене міжнародним сертифікатом ISO 9001.

Папа Карло розробляє і створює особливі колекції, які повністю відповідають високим вимогам якості виробництва. У їхньому асортименті передбачено як лаконічне класичне виконання полотен, так і втілення стильних дизайнерських ідей.

Не забувайте про те, що будь-який виробник дверей повинен забезпечити свого покупця не просто якісним продуктом, але і гарантувати вам безпеку використання дверної конструкції і її матеріалів. Тому Папа Карло залишається однією з кращих фабрик серед інших компаній - тут думають про безпечність та якість на кожному виробничому етапі. Ми підбираємо безпечні матеріали, вибираємо тільки надійні комплектуючі та фурнітуру, використовуємо сучасні ефективні технології виробництва і установки дверей. І ми завжди працюємо над вдосконаленням наших колекцій - щоб ви могли вибрати виробника дверей без зайвих роздумів.

Фабрика з виробництва дверей Папа Карло - ви знайшли свій кращий бренд, який обов'язково порекомендуєте друзям і знайомим.

Дякуємо!

Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Виберіть місто